Roadtrip Corsica en Sardinië september 2021

Programma voor 2021 / Reisaanbiedingen / Slider / 29 juni 2021

In juni 2020 zouden we deze roadtrip twee maal rijden, maar het Corona virus gooide roet in het eten. De eerste reis is verplaatst naar september 2021, in juni 2022 doen we de trip nogmaals. Dit jaar is de start op vrijdag 3 september in Livorno en wordt er op zaterdag 11 september gefinisht in Florence.

We gaan rijden over de mooiste wegen van het ruige (Franse) Corsica en het lieflijke (Italiaanse) Sardinië. Corsica is klein maar kent hoge bergen zoals de Monte Cinto en Monte Rotondo, achtereenvolgens 2700 en 2600 meter hoog. Het landschap is ruig en in het binnenland zijn de wegen zeker uitdagend. De kusten zijn echter uitnodigend, net zoals die van Sardinië, met zijn smaragdgroene wateren, beeldschone stranden en gezellige havenstadjes. Het binnenland is ook daar ruig met een groot nationaal park, waar adelaars in de lucht cirkelen en wilde katten in het dichte struikgewas op jacht zijn.

KLIK HIER VOOR HET GLOBALE PROGRAMMA

Wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar hetty@petrol-and-wine.nl.

 

 

 

 Vorig bericht

De weg naar Sint Petersburg 2022 (onder voorbehoud)

Volgend bericht

Roadtrip Corsica en Sardinië 2022
Meer historie

De weg naar Sint Petersburg 2022 (onder voorbehoud)

Een uitdagende roadtrip door zeven landen, inclusief een bezoek aan Sint Petersburg van vrijdag 2 tot en met vrijdag 16 september.  Sint...

28 June 2021
× Wil je direct contact?