De weg naar Sint Petersburg 2022 (onder voorbehoud)

Overig / Programma voor 2022 / Reisaanbiedingen / Slider / 28 juni 2021

Een uitdagende roadtrip door zeven landen, inclusief een bezoek aan Sint Petersburg van vrijdag 2 tot en met vrijdag 16 september. 

Historie in Sint Petersburg

Sint Petersburg is de tweede stad van Rusland, waar zich ooit het hof van Keizer Peter de Grote bevond. Het is de stad van Dostojewski, de grote schrijver die claimde dat er niets ter wereld was dat je niet in Sint Petersburg kon vinden. Een geweldige en fascinerende stad vol paleizen en grandeur, die niet alleen is gebouwd als een poort naar Europa, maar ook met het doel tot in het diepst van zijn ziel Europees te zijn.

 

We rijden er heen via Duitsland, Polen en de Baltische staten, met voldoende tijd om deze landen een beetje te leren leren kennen en prachtige historische steden als Gdansk en Tallinn te bezoeken.

Klik HIER voor het globale programma.

We gaan definitief met het programma aan de slag als er minimaal 8 equipes deze avontuurlijk roadtrip willen maken. Interesse? Laat het ons weten, mail naar hetty@petrol-and-wine.nl 


Tags: , , , , , , , , ,
Vorig bericht

Going South East 2022

Volgend bericht

Roadtrip Corsica en Sardinië september 2021
Meer historie

Going South East 2022

Deze avontuurlijke reis door Kroatië en Montenegro gaan we rijden van zondag 2 tot en met woensdag 12 oktober. Natuurlijk...

28 June 2021
× Wil je direct contact?