A SHORT TOUR OF SCOTLAND

Overig / 22 december 2016

In het voorjaar even bijtanken, een compacte rally van vier dagen over de mooiste wegen van Schotland.

Voor degenen die graag kort met Schotland willen kennis maken hebben we A Short Tour of Scotland, een vierdaagse reis die halverwege aansluit op zijn langere broertje, LeJog Royal Part III, een fraaie trip door Wales, Isle of Skye en Schotland, zie het programma elders op de site. Staan Hadrian’s Wall, de Trossachs, Glencoe, Old Military Road en Kielder Forest op je bucketlist? Grijp dan je kans.

De trip is geschikt voor moderne en klassieke auto’s.

LEJOG short

Het programma van A Short Tour of Scotland ziet er als volgt uit.

DAG 1, vrijdag 28 april
Verzamelen aan het einde van de middag bij DFDS Seaways in IJmuiden. Voor elk team is een goede tweepersoons buitenhut gereserveerd. Welkomstdiner in het à la carte restaurant op de boot en gelegenheid met elkaar kennis te maken.

Dag 2, zaterdag 29 april
Aankomst in Newcastle. De route waarmee we starten is direct prachtig, we rijden langs de bekende Hadrian’s Wall en vervolgens noordwaarts. De dag eindigt in de Trossachs. Overnachting in een klein en bijzondere hotel.

LEJOG short

Dag 3, zondag 30 april
Via onder andere het prachtige GlenCoe, rijden we naar Inverness waar de deelnemers van LeJog Royal zich bij ons aansluiten. Diner in het hotel. Daarna gaan we naar een Schotse pub waar locale muzikanten live optreden.

LEJOG Short

Dag 4, maandag 1 mei

Vanaf Inverness naar het Cairngorms National Park. Over de Old Militairy road, een van de aller mooiste en gaafste wegen van de Highlands, rijden we –via het bekende Gleneagles hotel waar we een real English high tea kunnen nemen- naar de studentenstad Edinburgh.

hightea-gleneagles

Dag 5, dinsdag 2 mei

Een laatste fraaie route en afscheid van de heerlijke stuurmanswegen van Schotland. Aan het einde van de middag moeten we ons melden in Newcastle voor de terugvaart naar IJmuiden.

De kosten

De prijs van de 2017 editie van A Short Tour of Scotland bedraagt € 2.850,– per equipe van twee personen, op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.

In de prijs zijn begrepen:
• de hotelovernachtingen in bijzondere en mooie hotels (4 en 5 sterren)
• de (Engelse) ontbijten
• de diners inclusief de wijnen
• de overtocht van IJmuiden naar Newcastle vice versa voor twee personen en één auto, op basis een tweepersoons buitenhut, inclusief ontbijt, diner en wijn
• een whiskey proeverij
• een gedetailleerd routeboek
• begeleiding door Petrol&Wine

De toeslag voor een eenpersoonskamer wordt op aanvraag berekend.
Niet inbegrepen zijn de brandstof, de lunches en de individuele drankjes.

Heb je interesse in deze reis en wil je graag het volledige programma ontvangen,  mail dan naar hetty@petrol-and-wine.nl, wees er snel bij er is slechts plaats voor maximaal tien equipes (20 personen).

Vragen? Bel met Hetty Louwaard op +31651126482.

In 2018 gaan we natuurlijk opnieuw naar Schotland, dus als je daarvoor interesse hebt kun je dat nu reeds (vrijblijvend) aan ons melden.

Petrol & Wine (64)Whiskies_Web


Print Friendly, PDF & Email

Vorig bericht

LEJOG ROYAL II 2016

Volgend bericht

GOING EAST 2017

0 Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Uitgelicht

LEJOG ROYAL II 2016

Ontdek de mooiste wegen van Schotland en Skye. LeJog Royal  is een rit met een knipoog naar het bekende Britse evenement...

25 November 2016

Webdevelopment Passionate Bastards