Hermosa Espana 2

Voordat de klassiekers weer op stal gaan en we worden over vervallen door sneeuw en ijs, sluiten we het jaar altijd af met een korte rally. De afgelopen twee jaar was dat een aantrekkelijke trip door de Vogezen, van oudsher een rallygebied bij uitstek, waar bijvoorbeeld de Tulpenrallye al heel wat bandensporen heeft liggen.

????????????????????????????????????

Namen als Le Grand et Le Petit Ballon, Col de la Schlucht en Col du Bonhomme zullen vele rallyliefhebbers bekend in de oren klinken, prachtige en spannende wegen waar het in het najaar niet druk is en waar we geweldig hebben gereden. Omdat we drie nachten in hetzelfde hotel hebben gelogeerd, was deze rally zeer geschikt voor zowel moderne als klassieke (sport)auto’s, de dagafstanden waren niet zo groot.

vosgesweb10

De nadruk van deze korte roadtrip lag op lekker autorijden en ongedwongen samenzijn met gelijkgestemden. We logeerden in een prachtig hotel met een fantastische keuken en wijnkelder, geheel in lijn met de Petrol & Wine filosofie.

Tijdens het diner vergeten we de ideale lijnIMG_4468

.

????????????????????????????????????

Tevens was er voor de liefhebbers gelegenheid het bekende en mooie automuseum in Mulhouse te bezoeken.

De Vogezenrally staat in 2017 niet op het programma, maar zou  je deze compacte rit toch graag (zelf) willen maken? Neem contact op met Petrol & Wine dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

[su_divider top=”no” divider_color=”#555″ size=”2″]

[pp_gallery gallery_id=”119″ width=”150″ height=”150″]

Pin It on Pinterest

Share This
× Wil je direct contact?