Ton Roks is in 1985 in de autojournalistiek begonnen, waarvan hij 18 jaar hoofdredacteur van een leidend automagazine was. In november 2012 vervulde hij een lang gekoesterde wens, hij begon een eigen autoblad: Octane, met een hoofdrol voor de klassieke auto – en een gezonde belangstelling voor interessante nieuwe auto’s. Daar is dan ook de subtitel ‘Brandstof voor autoliefhebbers’ uit ontstaan.
Octane verschijnt zes maal per jaar en kost € 12,15 per nummer. Octane is ook verkrijgbaar in de Octane webshop zowel de meest recente uitgave als een ouder exemplaar.

Octane Magazine is tot de rand gevuld met reportages over boeiende klassiekers, historische trips met markante nieuwe auto’s, interviews met verzamelaars, ontwerpers en coureurs, columns en marktanalyses van specialisten van over de gehele wereld. Octane is het premium automagazine, een must voor de gevorderde autoliefhebber die meer diepgang wil.

Interesse?

2 + 3 =

Over ons

Het Petrol & Wine team heeft een lange en innige relatie met autoreizen. Wij organiseren reizen voor autoliefhebbers die graag veel rijden over mooie en uitdagende wegen.

Wij onderscheiden ons omdat we de voorkeur geven aan kleine groepen (maximaal 20 auto’s) en bijzondere hotels, hanteren geen moeilijke kaartleessystemen, doen niet aan competitie en kiezen de rij-afstanden zodanig dat de deelnemers tijd genoeg hebben om van de faciliteiten van de prachtige hotels te genieten. Het element Wine wordt vooral inhoud gegeven in de avonduren: met niet alleen goede wijnen, maar ook uitstekende maaltijden.

Heb je interesse in onze reizen of kunnen wij je op een andere wijze van dienst zijn? Wij denken graag met je mee! Stuur je verzoek naar Hetty Louwaard via hetty@petrol-and-wine.nl, dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met je op.

Pin It on Pinterest

× Wil je direct contact?