Petrol & Wine organiseert reizen voor autoliefhebbers die graag (veel) rijden over mooie en uitdagende wegen. Wij onderscheiden ons omdat we de voorkeur geven aan kleine groepen van maximaal 20 auto’s, zowel modern als klassiek. We hanteren geen moeilijke kaartleessystemen en doen niet aan ingewikkelde competitie, bij sommige trips is er een licht competitie element ingebouwd.

Als de route het toelaat, kiezen we de rijafstanden zodanig dat de deelnemers genoeg tijd hebben om te genieten van de de faciliteiten van de prachtige en bijzondere hotels van topklasse, die we met zorg uitzoeken. Het element Wine wordt vooral inhoud gegeven in de avonduren: met niet alleen goede wijnen, maar ook uitstekende maaltijden. Vanzelfsprekend hebben de trips een zeer persoonlijke begeleiding.

Mooie reizen met evenzo mooie bestemmingen hebben we in 2024 voor de reisliefhebber in petto.

We rijden een mooie roadtrip naar en door Italië en laten ons tijdens de rit onderdompelen in de sfeer van de Mille Miglia. Er is in september een uitdagende roadtrip door het midden en zuiden van Spanje. Begin september bezoeken we tevens de Goodwood Revival.

Reisaanbiedingen 2024

The Goodwood Revival 6 tot en met 8 september

The Goodwood Revival 6 tot en met 8 september

De Goodwood Revival, dat fantastische evenement in Zuid-Engeland, kent zijn gelijke niet. Dit jaar begint het feest op vrijdag 6 september en eindigt op zondag de 8e. Petrol & Wine heeft op verzoek van Brooks Classics vorig jaar een reis naar...

La Gran Vuelta a España    27 september – 5 oktober

La Gran Vuelta a España 27 september – 5 oktober

De ritten door Spanje roepen elk jaar om herhaling en daar geven we in 2024 graag gehoor aan. Voor het najaar hebben we een uitdagende rit op het programma staan door de binnenlanden van Spanje. De wegen zijn er precies zoals we ze willen: bedekt...

In de bandensporen van de Mille Miglia 9 – 15 juni

In de bandensporen van de Mille Miglia 9 – 15 juni

Het is alweer even geleden dat we een mooie roadtrip door Italië in ons programma hadden, het wordt dus de hoogste tijd. Dit maal combineren we het met een bezoek aan de Mille Miglia, de legendarische roadrace die erom bekend staat alle autoharten...

Custom Made Roadtrip

Met een autovriendengroep een gezamenlijke rally rijden op de Petrol & Wine manier? Dat kunnen we voor je verwezenlijken. We denken graag met je mee en op basis van jouw wensen stellen we een ‘custom-made’ rally voor je samen.

Interesse?

12 + 12 =

Over ons

Het Petrol & Wine team heeft een lange en innige relatie met autoreizen. Wij organiseren reizen voor autoliefhebbers die graag veel rijden over mooie en uitdagende wegen.

Wij onderscheiden ons omdat we de voorkeur geven aan kleine groepen (maximaal 20 auto’s) en bijzondere hotels, hanteren geen moeilijke kaartleessystemen, doen niet aan competitie en kiezen de rij-afstanden zodanig dat de deelnemers tijd genoeg hebben om van de faciliteiten van de prachtige hotels te genieten. Het element Wine wordt vooral inhoud gegeven in de avonduren: met niet alleen goede wijnen, maar ook uitstekende maaltijden.

Heb je interesse in onze reizen of kunnen wij je op een andere wijze van dienst zijn? Wij denken graag met je mee! Stuur je verzoek naar Hetty Louwaard via hetty@petrol-and-wine.nl, dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met je op.

Pin It on Pinterest

× Wil je direct contact?