Petrol & Wine organiseert reizen voor autoliefhebbers die graag (veel) rijden over mooie en uitdagende wegen. Wij onderscheiden ons omdat we de voorkeur geven aan kleine groepen van maximaal 20 auto’s, zowel modern als klassiek. We hanteren geen moeilijke kaartleessystemen en doen niet aan ingewikkelde competitie, bij sommige trips is er een licht competitie element ingebouwd.

Als de route het toelaat, kiezen we de rijafstanden zodanig dat de deelnemers genoeg tijd hebben om te genieten van de de faciliteiten van de prachtige en bijzondere hotels van topklasse, die we met zorg uitzoeken. Het element Wine wordt vooral inhoud gegeven in de avonduren: met niet alleen goede wijnen, maar ook uitstekende maaltijden. Vanzelfsprekend hebben de trips een zeer persoonlijke begeleiding.

Mooie reizen met evenzo mooie bestemmingen hebben we in 2023 voor de reisliefhebber in petto.

Er is een uitdagende roadtrip door Kroatië en Montenegro en we rijden door Engeland en Wales met een aantal bezoeken aan plaatsen waar het autohart sneller van gaat kloppen.

 

reisaanbiedingen 2023

Engeland en Wales 16 – 23 april

Engeland en Wales 16 – 23 april

De Cotswolds, met zijn goudgele huizen en Wales vormen de hoofdelementen van deze reis door het midden van Groot-Brittannië. We komen bij deze trip door het hart van het gebied waar ooit de Britse auto-industrie floreerde. MG, Austin Healey en vele...

Kroatië en Montenegro  24 september – 4 oktober

Kroatië en Montenegro 24 september – 4 oktober

We zijn blij dat we deze avontuurlijke reis door Kroatië en Montenegro in 2023 kunnen gaan maken. Het wordt een trip met veel culturele aspecten, maar natuurlijk heeft het rijden over uitdagende wegen een grote rol. Reken op mooie kusten en...

Reisaanbiedingen 2024

Península Ibérica juni 2024

Península Ibérica juni 2024

De ritten door Spanje roepen elk jaar om herhaling en daar geven we in 2024 graag gehoor aan. De wegen in Spanje zijn precies zoals we ze willen: bedekt met goed asfalt, bochtig en uitdagend. En ook het eten en de hotels zijn er dik in orde. Alle...

Custom Made Roadtrip

Met een autovriendengroep een gezamenlijke rally rijden op de Petrol & Wine manier? Dat kunnen we voor je verwezenlijken. We denken graag met je mee en op basis van jouw wensen stellen we een ‘custom-made’ rally voor je samen.

Interesse?

5 + 14 =

Over ons

Het Petrol & Wine team heeft een lange en innige relatie met autoreizen. Wij organiseren reizen voor autoliefhebbers die graag veel rijden over mooie en uitdagende wegen.

Wij onderscheiden ons omdat we de voorkeur geven aan kleine groepen (maximaal 20 auto’s) en bijzondere hotels, hanteren geen moeilijke kaartleessystemen, doen niet aan competitie en kiezen de rij-afstanden zodanig dat de deelnemers tijd genoeg hebben om van de faciliteiten van de prachtige hotels te genieten. Het element Wine wordt vooral inhoud gegeven in de avonduren: met niet alleen goede wijnen, maar ook uitstekende maaltijden.

Heb je interesse in onze reizen of kunnen wij je op een andere wijze van dienst zijn? Wij denken graag met je mee! Stuur je verzoek naar Hetty Louwaard via hetty@petrol-and-wine.nl, dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met je op.

Pin It on Pinterest

× Wil je direct contact?