Part 1: VOLGEBOEKT

LeJog een afkorting voor Land’s End en John O’Groats, de zwaarste Britse rally voor klassiekers. In drie dagen worden elk jaar in december de 1500 kilometer van de uiterste westpunt van Engeland (Land’s End) naar de noordelijkste punt van Schotland (John O’Groats) afgelegd.

triangle website

Petrol & Wine komt met een special editie, natuurlijk met een veel relaxter tijdschema en vanzelfsprekend met uitstekende hotels.

Na begin december de originele route van de rally LeJog te hebben verkend, hebben we besloten onze reisroute aan te passen. Waarom? Omdat de totale afstand van LeJog niet in de beschikbare tijd past. Voor de reizen van Petrol&Wine hanteren we een aantal vaste uitgangspunten: jezelf en je auto ‘uitlaten’ op mooie stuurmanswegen, tijd hebben om te stoppen als je iets wilt bezichtigen of fotograferen, lekker relaxed ergens koffie kunnen drinken en lunchen en ook nog een beetje op tijd in het hotel arriveren. Die uitgangspunten willen we geen geweld aandoen en daarom knippen we LeJog in twee delen. Deel I leidt over de mooiste wegen van Engeland en Wales. Deel II gaan we in 2016 rijden (data nog te bepalen) en de route daarvan zal door het Lake District, Schotland, het Island of Skye en de Schotse Hooglanden leiden.

Wij hebben de route van deel I verkend met een Subaru BRZ, een auto die zich er buitengewoon thuis voelde. Een reportage over de verkenning is te vinden in Octane 014.

Part 1: 27 april tot en met 3 mei. DEZE REIS IS VOLGEBOEKT.

Le Jog part 2 vindt plaats van 11 tot en met 18 april 2016

AFSTAND: deel  I ongeveer 2000 km, deel II ongeveer 1500 km

Ben je geïnteresseerd, klik op onderstaande button en mail ons je naam, adres en telefoonnummer dan sturen wij je het programma voor deel II – geheel vrijblijvend –  toe.

[su_divider top=”no” divider_color=”#555″ size=”2″]

[pp_gallery gallery_id=”725″ width=”150″ height=”150″]

Pin It on Pinterest

Share This
× Wil je direct contact?