LO STIVALE ITALIANO II

Overig / Reizen uit voorgaande jaren / 10 januari 2019

5 TOT EN MET 15 MEI 2019

Een nieuwe en luxe versie van onze succesvolle reis van 2016, helemaal naar de voet van de Italiaanse laars en terug. Met natuurlijk nieuwe routes die leiden door de mooiste en soms onbekende landstreken van Italië en (gedeeltelijk) over de wegen van de Mille Miglia en met allemaal topklasse hotels. Na deze reis kun je zeggen dat je Italië echt gezien hebt.

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA

12 maart 2019, een korte update. Afgelopen week hebben wij deze roadtrip verkend.

Wederom zijn we verrast door de variëteit van het land, de ‘uitdagende’ wegen, de prachtige landschappen, de Italianen zelf en de wijnen en gerechten die per streek verschillen. Lo Stivale Italiano II wordt -net als in de eerste editie in 2016- een andere reis dan andere Petrol & Wine reizen, het wordt een avontuur, een marathon, een uitdaging, een waarvan je na afloop zegt, het was me het reisje wel, maar wat was het ontzettend gaaf.
We hebben bijzondere hotels op het menu staan, een aantal met een restaurant waarvan de keuken is bekroond met een Michelin ster- en we slapen in de woningen van Italiaanse bergbewoners in een (..) ongeschonden middeleeuwse dorp, vooral dit onderkomen is een belevenis op zich, degenen die hier in 2016 ook hebben geslapen zullen dat kunnen beamen.

Er zijn op dit moment nog drie plaatsen beschikbaar.

Authentieke Italiaanse dorpen
Uitrusten na een stevige dagetappe

Print Friendly, PDF & Email

Vorig bericht

1000 MILES OF SCOTLAND

Volgend bericht

Aventura Ibérica
Uitgelicht

1000 MILES OF SCOTLAND

1000 Miles of Scotland, 23 APRIL tot en met 1 MEI Deze roadtrip zit vol, maar niet getreurd, ook volgend jaar zit er weer...

26 November 2018

Webdevelopment Passionate Bastards