Roadtrip Ardennen en Eifel, september 2020

Overig / Programma voor 2020 / Reisaanbiedingen / Slider / 19 juni 2020

 

Langzaam maar zeker openen de hotels weer hun deuren, lopen de terrassen gecontroleerd vol en gaan de grenzen open voor buitenlands verkeer. Het is nog niet als vanouds, dat zal waarschijnlijk ook nog wel even duren, maar het begin is er, en dat voelt goed.

We hebben daarom voor het najaar een korte trip georganiseerd. Zo’n vier dagen uit en thuis, rijden over mooie wegen, verblijven in gezellige hotels, genieten van een uitstekend diner met bijpassende wijnen, en – niet onbelangrijk – met elkaar bijpraten.

Dagetappes van niet meer dan 250 kilometer, waardoor er alle tijd is relaxt te ontbijten, nog een extra kopje koffie te drinken en dan pas te vertrekken. In de loop van de middag arriveer je in het volgende hotel zodat er volop gelegenheid is van de aanwezige faciliteiten te genieten of een lekkere wandeling te maken. Natuurlijk gebruiken we ’s avonds met elkaar het diner, wel met in acht name van de anderhalve-meter regel, dus aan tafels van twee en vier personen, dat zijn voor nu even de nieuwe regels.

De trip vindt plaats van zondag 27 tot en met woensdag 30 september. Klik HIER voor het globale programma.

Mail voor meer informatie naar hetty@petrol-and-wine.nl.

 Vorig bericht

De weg naar Sint Petersburg 2021 (onder voorbehoud)

Volgend bericht

Going South East 2021
Meer historie

De weg naar Sint Petersburg 2021 (onder voorbehoud)

Een uitdagende roadtrip door zeven landen, inclusief een bezoek aan Sint Petersburg.  Sint Petersburg is de tweede...

18 June 2020
× Wil je direct contact?