Roadtrip Ardennen en Eifel, van 2020 naar 2022

Overig / Programma voor 2020 / Programma voor 2021 / Reisaanbiedingen / Slider / 28 maart 2021

Het plan was om in de laatste week van september 2020 met elkaar een korte mooie rit te rijden door België en Duitsland, iedereen was toe aan wat reuring buiten de deur. Helaas sloten net voor ons vertrek beide landen hun grenzen voor de inwoners van Nederland tenzij er een verplichte Covid-19 test overlegt kon worden die niet ouder mocht zijn dan 48 uur. Dat was logistiek niet mogelijk, héél erg jammer, deze korte trip dicht bij huis hebben we uiteindelijk moeten afgelasten.

In 2022 gaan we in de herkansing, data nog nader te bepalen.


Langzaam maar zeker openen de hotels weer hun deuren, lopen de terrassen gecontroleerd vol en gaan de grenzen open voor buitenlands verkeer. Het is nog niet als vanouds, dat zal waarschijnlijk ook nog wel even duren, maar het begin is er, en dat voelt goed.

We hebben daarom voor het najaar een korte trip georganiseerd. Zo’n vier dagen uit en thuis, rijden over mooie wegen, verblijven in gezellige hotels, genieten van een uitstekend diner met bijpassende wijnen, en – niet onbelangrijk – met elkaar bijpraten.

Dagetappes van niet meer dan 250 kilometer, waardoor er alle tijd is relaxt te ontbijten, nog een extra kopje koffie te drinken en dan pas te vertrekken. In de loop van de middag arriveer je in het volgende hotel zodat er volop gelegenheid is van de aanwezige faciliteiten te genieten of een lekkere wandeling te maken. Natuurlijk gebruiken we ’s avonds met elkaar het diner, wel met in acht name van de anderhalve-meter regel, dus aan tafels van twee en vier personen, dat zijn voor nu even de nieuwe regels.

De trip vindt plaats van zondag 27 tot en met woensdag 30 september 2020. Klik HIER voor het globale programma.

Mail voor meer informatie naar hetty@petrol-and-wine.nl.

 Vorig bericht

Roadtrip Engeland en Wales 2022

Volgend bericht

Going South East 2022
Meer historie

Roadtrip Engeland en Wales 2022

Deze roadtrip zou plaats hebben in oktober 2020, is verzet naar 2021, maar hebben wederom moeten verplaatsen. De rit vindt...

18 March 2021
× Wil je direct contact?