Roadtrip Engeland en Wales 2022

Programma voor 2020 / Programma voor 2021 / Reisaanbiedingen / Slider / 18 maart 2021

Deze roadtrip zou plaats hebben in oktober 2020, is verzet naar 2021, maar hebben wederom moeten verplaatsen. De rit vindt nu plaats in 2022, startdatum is nog nader te bepalen.

De Cotswolds, met zijn goudgele huizen, het Peak District met zijn adembenemende uitzichten en Wales vormen de hoofdelementen van deze reis door het midden van Groot-Brittannië. We komen bij deze trip door het hart van het gebied waar ooit de Britse auto-industrie floreerde. MG, Austin Healey en vele andere zijn er niet meer, maar Aston Martin en Morgan houden dapper stand. Beide bedrijven vereren we met een bezoek en wellicht slagen we erin voor iedereen een dagdeel een Morgan te huren zodat er persoonlijk kennis gemaakt kan worden met de rijeigenschappen van deze excentrieke automobielen.

En om alvast een beetje in de juiste stemming te komen, Ton Roks heeft de route voor deze roadtrip door Wales afgelopen najaar reeds verkend met de MGB GT.

Klik hier voor het artikel.

Interesse? Mail naar hetty@petrol-and-wine.nl voor het volledige programma.


Tags: , , ,
Vorig bericht

Scottish Highlights 2021

Volgend bericht

Roadtrip Ardennen en Eifel, van 2020 naar 2022

Bezoekers lazen ook


Meer historie

Scottish Highlights 2021

De roadtrip door Schotland hebben we vanwege de COVID pandemie drie keer moeten verplaatsen. Van uitstel komt gelukkig...

7 March 2021
× Wil je direct contact?