Roadtrip Engeland en Wales 2021

Programma voor 2020 / Programma voor 2021 / Reisaanbiedingen / Slider / 18 juni 2020

Deze roadtrip zou plaats hebben in oktober 2020, maar is nu verplaatst naar 2021, start op 9 oktober, finish op 17 oktober.

De Cotswolds, met zijn goudgele huizen, het Peak District met zijn adembenemende uitzichten en Wales vormen de hoofdelementen van deze reis door het midden van Groot-Brittannië. We komen bij deze trip door het hart van het gebied waar ooit de Britse auto-industrie floreerde. MG, Austin Healey en vele andere zijn er niet meer, maar Aston Martin en Morgan houden dapper stand. Beide bedrijven vereren we met een bezoek en wellicht slagen we erin voor iedereen een dagdeel een Morgan te huren zodat er persoonlijk kennis gemaakt kan worden met de rijeigenschappen van deze excentrieke automobielen.

En om alvast een beetje in de juiste stemming te komen, Ton Roks heeft de route voor deze roadtrip door Wales afgelopen najaar reeds verkend met de MGB GT.

Klik hier voor het artikel.

Interesse? Mail naar hetty@petrol-and-wine.nl voor het volledige programma.


Tags: , , ,
Vorig bericht

Ons reisprogramma voor 2021

Volgend bericht

1000 Miles of Scotland 2021

Bezoekers lazen ook


Meer historie

Ons reisprogramma voor 2021

In 2020 stonden er een aantal mooie roadtrips op het programma, in verband met het Covid-19 virus zijn vier van deze reizen...

18 June 2020
× Wil je direct contact?