HET IDEE VOOR DEZE ‘VREEMDE’ EEND IN DE BIJT, DIE IN 2017 PLAATS VOND

De film La Grand Bouffe gezien, waarin Marcel Mastroianni en Philippe Noiret zich te buiten gaan aan prachtige maaltijden – en nog meer? Dat hebben we niet voor ogen met deze nieuwe reis in ons programma, maar Fine Dining vormt wel het hoofdgerecht.
Restaurants, toprestaurants zelfs, hebben de hoofdrol in deze korte reis, zodat de deelnemers er zeker van kunnen zijn dat ze geheel verzadigd en ook verkwikt aan de winter kunnen beginnen, een culinaire afsluiting van het 2017 Petrol&Wine jaar.

De Kitchen Cruise is met sterren besprenkeld allemaal van Michelin en deze eerste editie leidt door Londen en The Chilterns, dat is de streek ten westen van de Engelse hoofdstad. Deze is beroemd om zijn vele uitstekende restaurants. Veel van ’s lands beste koks zijn er neergestreken om er heerlijke, avontuurlijke maaltijden te serveren, en de dichtheid aan Michelin sterren en andere awards en rozetten is er ongehoord hoog. Er wordt zo goed gekookt in The Chilterns dat er zelfs een pub door Michelin met twéé sterren is onderscheiden.
Fine Dining staat dus hoog in het vaandel bij de Kitchen Cruise maar Petrol & Wine zou Petrol & Wine niet zijn, als er geen mooie autoritten en bezoeken aan interessante plekken op het programma stonden.

 

Pin It on Pinterest

Share This
× Wil je direct contact?