USA West-Coast

Reizen uit voorgaande jaren / 14 november 2018

USA WEST-COAST
17 JUNI tot en met 1 JULI 2019

Update 19 februari Afgelopen tien dagen hebben wij de routes voor de USA Going South West roadtrip nagereden. Wat een indrukwekkend land en wat een mega indrukwekkende natuur. De nationale parken zijn beeldschoon, Death Valley is adembenemend mooi (mijn favoriet), de hotels zijn stuk voor stuk bijzonder en de Amerikanen doen erg hun best, ze geven iedereen het gevoel welkom te zijn, wat willen we nog meer.

De routes zijn prachtig, iedere dag valt er enorm veel te zien en te genieten, zowel voor de rijder als voor de co-piloot.

De firma Hertz zorgt er voor dat er straks in juni Ford Mustangs (gesloten en cabrio’s) en Corvettes gereed staan. Een andere auto is natuurlijk ook bespreekbaar.

Het is een machtig mooie, vijftiendaagse roadtrip door de staten Californië, Arizona, Utah en Nevada met ongelooflijk mooie landschappen zoals Monument Valley, Death Valley, Joshua Tree National Park. Natuurlijk met bezoeken aan wereldwonderen als Antelope Canyon en de Grand Canyon. Maar ook met fragmenten van Old Route ’66, stadjes waar het Wilde Westen nog een tikje wild is en nog veel meer.

Klik HIER voor een uitgebreid programma.


Print Friendly, PDF & Email

Vorig bericht

Ons progamma voor 2019....

Volgend bericht

1000 MILES OF SCOTLAND
Uitgelicht

Ons progamma voor 2019....

Voor 2019 hebben we weer een aantal schitterende reizen op het programma, speciaal voor autoliefhebbers die van fijne stuurmanswegen...

12 August 2018

Webdevelopment Passionate Bastards