USA West-Coast 2019

Reizen uit voorgaande jaren / 14 november 2018

USA WEST-COAST

Deze reis vond in 2019 plaats. In 2022 gaan we deze trip nogmaals rijden.

Het is een machtig mooie, vijftiendaagse roadtrip door de staten Californië, Arizona, Utah en Nevada met ongelooflijk mooie landschappen zoals Monument Valley, Death Valley, Joshua Tree National Park. Natuurlijk met bezoeken aan wereldwonderen als Antelope Canyon en de Grand Canyon. Maar ook met fragmenten van Old Route ’66, stadjes waar het Wilde Westen nog een tikje wild is en nog veel meer.

Wij hebben de routes voor de USA Going South West roadtrip nagereden. Wat is het een indrukwekkend land en wat een mega indrukwekkende natuur. De nationale parken zijn beeldschoon, Death Valley is adembenemend mooi (mijn favoriet), de hotels zijn stuk voor stuk bijzonder en de Amerikanen doen erg hun best, ze geven iedereen het gevoel welkom te zijn, wat willen we nog meer.

De dagetappes zijn prachtig, iedere dag valt er enorm veel te zien en te genieten, zowel voor de rijder als voor de co-piloot.

De firma Hertz zorgt er voor dat er Ford Mustangs (gesloten en cabrio’s) en Corvettes gereed staan. Een andere auto is natuurlijk ook bespreekbaar.

Het betoverende Death Valley, klik HIER

The Corvette beats Death Valley, klik HIER

Klik HIER voor het programmaVorig bericht

Ons progamma voor 2019....

Volgend bericht

1000 Miles of Scotland 2019
Meer historie

Ons progamma voor 2019....

Voor 2019 hebben we weer een aantal schitterende reizen op het programma, speciaal voor autoliefhebbers die van fijne stuurmanswegen...

12 August 2018
× Wil je direct contact?