Petrol & Wine goes America, een uitdagende roadtrip die we in 2019 hebben gereden.

Deze machtig mooie, vijftiendaagse roadtrip ging door de staten Californië, Arizona, Utah en Nevada met ongelooflijk mooie landschappen zoals Monument Valley, Death Valley, Joshua Tree National Park. Natuurlijk met bezoeken aan wereldwonderen als Antelope Canyon en de Grand Canyon. Maar ook met fragmenten van Old Route ’66, stadjes waar het Wilde Westen nog een tikje wild is en nog veel meer.

Ook voor deze USA Going South West roadtrip hebben wij alle routes nagereden. Wat is het een indrukwekkend land en wat een mega indrukwekkende natuur. De nationale parken zijn beeldschoon, Death Valley is adembenemend mooi (mijn favoriet), de hotels zijn stuk voor stuk bijzonder en de Amerikanen doen erg hun best, ze geven iedereen het gevoel welkom te zijn, wat willen we nog meer.

De dagetappes waren prachtig, iedere dag viel er enorm veel te zien en te genieten, zowel voor de rijder als voor de co-piloot.

De firma Hertz zorgde er voor dat er Ford Mustangs (gesloten en cabrio’s) en Corvettes gereed stonden. Een andere auto was natuurlijk ook bespreekbaar.

Interesse?

1 + 2 =

Pin It on Pinterest

Share This
× Wil je direct contact?